Ervaringen van opdrachtgevers met Esther

Gestructureerde aanpak
“We hebben Esther benaderd vanwege haar gestructureerde aanpak die mensen inzicht geeft over allerlei onderwerpen betreffende vitaliteit en hoe ze blijvend gezonder kunnen leven. Esther is een objectief luisteraar die gesprekken voert op basis van gelijkwaardigheid. Zij heeft diverse medewerkers succesvol gecoacht in het bewust worden van (onbewuste) keuzes. Esther is een ambassadrice van haar persoonlijke visie en werkwijze: een enthousiaste, vitale vrouw die nuchter en praktisch in het leven staat en met een duidelijke aanpak mensen inzicht geeft in hun levenswijze en hoe zij deze kunnen veranderen.”
Carolien Gaakeer

Sectormanager Zorg, Het Laar

Betrouwbaar en maatwerk
De samenwerking met Esther ervaren wij als zeer prettig. Zij is een betrouwbare partner en een professional op het gebied van vitaliteit. Wij doen zaken met Esther omdat zij goed met ons meedenkt, dit resulteert in maatwerk oplossingen en succesvolle workshops.

Annemarie van Loon

HR en Organisatieontwikkeling, Lavans

Persoonlijke groei
“Sinds een paar jaar mogen wij gebruik maken van de expertise van Esther op het gebied van duurzame inzetbaarheid en vitaliteit. Ze is een prettig en betrouwbaar persoon, waardoor er meteen een klik en verbinding is. Ze heeft al diverse werknemers individueel succesvol begeleid en persoonlijk laten groeien. Medewerkers beschouwen dit als een cadeautje en een toegevoegde waarde voor hun werk- en privéleven. Life changing!”
Christel Verbruggen

Staffunctionaris PZ Stichting, Openbare Basisscholen Helmond

Luistert en kennis van zaken
“Het is fijn samenwerken met Esther. Ze luistert goed en heeft kennis van zaken. Ze past haar programma aan op de wensen van de organisatie. De workshop F.I.T. is door alle medewerkers gevolgd en Esther heeft ons met deze workshop geleerd dat je met kleine stapjes kunt werken aan Gezonde medewerkers. Het was een leerzame, maar vooral ook een gezellige workshop.”

Trees van der Maas

Projectmedewerker, Woningbelang

Onbewust anders kiezen
“Het samenwerken met Esther betekent letterlijk en figuurlijk in beweging komen! Onbewust brengt Esther je aan het denken en ga je vitaler leven. Minder suiker, de auto wat verder weg zetten en de trap pakken in plaats van de lift.”

Ingrid Oerlemans

Teammanager P&O, Reef B.V.

Meer regie over eigen inzetbaarheid
In het kader van de Healthcheck 2.0 heeft Esther onze medewerkers individueel begeleid in het bereiken van hun doelen t.a.v. gezondheid en duurzame inzetbaarheid. Alle deelnemers hebben veranderingen doorgevoerd op de thema’s waarmee zij aan de slag wilden en de begeleiding werd gemiddeld gewaardeerd met een 8,5. De inzet van Esther heeft positief bijgedragen aan onze wens medewerkers meer regie te laten nemen over hun eigen inzetbaarheid.

Adriaan Heuzinkveld

Human Resources, Koninklijke Gazelle N.V.

Ervaringen van medewerkers met Esther

Sneller loslaten
“Esther is een heel fijn en warm mens. Als coach is ze zeer betrokken. Ik heb haar begeleiding als zeer prettig ervaren. Waar ik voorheen voornamelijk gericht was op de dingen die me niet waren gelukt of die beter hadden gekund, ben ik nu meer tevreden met dat wat wel goed is gegaan. Ik kan sneller dingen loslaten en heb meer positieve energie.”

Patricia

Verzorgende

Snel op goede pad
Na een lange periode van ziek zijn (borstkanker) begon ik aan mijn herstel. Zowel lichamelijk als psychisch wilde het niet echt lukken. Esther had mij na enkele gesprekken op het goede pad! Zowel lichamelijk als ook op psychisch vlak ging ik hard vooruit. Mede door haar voel ik me nu weer een fitte sterke vrouw, die weer trots kan zijn op zichzelf!’

Anneloes

Medewerkster zorg

Life changing
“Esther is integer en stemt de begeleiding op jou als persoon af. Haar aanpak heeft me enorm veel opgeleverd, zowel privé als in mijn werk. Echt life changing! Ik heb concrete tools en handvatten gekregen waarmee ik mijn patronen heb kunnen doorbreken, minder stress ervaar en meer geluk!”

Margit

Leerkracht

Positiever naar mezelf
“Esther laat je positiever naar jezelf kijken en in het leven staan. Ze luistert actief naar je hulpvragen en kijk samen met je naar een aanpak die bij je past. Deze is duidelijk en makkelijk in te zetten.”

Mandy

Leerkracht basisonderwijs

Rustig en luistert goed
“Esther is een rustige en fijne coach. Ze geeft je de ruimte om te vertellen, luistert goed en stelt de juiste vragen. Ik heb de begeleiding als zeer prettig ervaren! Esther geeft je vertrouwen en gaat gericht met je aan de slag, waardoor je echt resultaat kan boeken.”

Teun

Combiantiefunctionaris Jibb+

Intrinsieke motivatie
“Er wordt goed gekeken naar de individuele behoefte en vanuit daar wordt de begeleiding afgestemd. Een proces vanuit intrinsieke motivatie, een goede balans tussen theorie en praktijk met concrete handvatten. Zeer waardevol!”

Patrick

Beleidsmedewerker

Meer genieten
“Ik zou deze begeleiding zeker aanbevelen. Esther is oordeelloos en geeft je vertrouwen. Een ‘vol Vat’ maakt je wereld zoveel groter. Je kunt meer genieten en staat meer in het leven. Dat gun ik iedereen!”

Petra

Administratief medewerkster

Laagdrempelig en effectief
“De methodiek is effectief en relatief eenvoudig toe te passen in de dagelijkse dingen die je toch al doet. De bewustwording is waar de kracht zit en Esther helpt om jezelf hier bewust van te laten worden. Laagdrempelig, duidelijk en effectief!”

Audrey

Medewerker planning

Trots op mezelf
“Esther leert je om vanuit je volle ‘vat’ te denken. Ze heeft me anders leren kijken, waardoor ik oprecht blij ben dat ik samen mezelf mag zijn. Ik ben trots op mezelf, iets wat ik lang niet ben geweest!”

Helen

Medewerkster zorg

Ook werken aan vitaliteit in uw organisatie?