Over Esther van den Hurk

Ik geloof dat je op een integere manier medewerkers kunt stimuleren om gezondere keuzes te maken. Dat doe ik met een gestructureerde aanpak en met interventies die aansluiten bij hun behoeftes en gericht zijn op veranderen in kleine stapjes.

Mijn kerntalent is…

… vanuit oprechte betrokkenheid medewerkers in beweging krijgen richting een vitaler en leuker leven.

Ik geloof…

… in de kracht van groeiende zelfwaardering als basis om dingen blijvend te kunnen veranderen die eerst niet lukten.

Ik ben op mijn best…

… als ik op basis van wederzijds vertrouwen zowel met bedrijven als coachees kan werken vanuit gelijkwaardigheid en gezamenlijkheid.

Klanten beschrijven mij als…

… integer, betrokken, deskundig, enthousiast, praktisch en betrouwbaar.

Ik houd van…

… koffie drinken in de voorjaarszon, op blote voeten wandelen langs het strand, salade met geitenkaas, de lach van mijn zoon en dochter, de kik als een coachee zelf verrast is door zijn veranderingen, Ehrwald, eten met vrienden, de verbroedering van het ‘Oranje’ gevoel en de ‘Wandel naar Handel’, familietradities, de kleuren tijdens zonsondergang, het gevoel na mijn rondje hardlopen, een dagje sauna met mijn man, een heerlijke boswandeling met de hond.

Mijn bio

Na mijn studie Facility Management start mijn werkzame leven met 11 jaar Randstad Uitzendbureau. Hier komt het samenbrengen van vraag & aanbod in mijn DNA en kan ik mijn klantgerichtheid, kwaliteitsbesef en professionaliteit in diverse functies verder uitbouwen.

Aansluitend vervul ik bij een onderwijsinstelling en bij een technisch bedrijf als HR-adviseur de rol van coach, bemiddelaar, intermediair, informatiepunt en regelaar. Altijd vanuit oprechte interesse in de medewerkers en zoekend naar een balans tussen organisatiebelang en persoonlijk belang van de werknemers.

Mijn specialisatie op het gebied van vitaliteit, leefstijl en gedragsverandering geeft invulling aan mijn interesse voor voeding en gezondheid en mijn nieuwsgierigheid naar het beïnvloeden van gedrag en de keuzes die we maken. Als ondernemer kan ik nu mijn bevlogenheid combineren met mijn ervaring. Door mensen een tool te leren waarmee ze in staat zijn keuzes te maken die hun leven beter maken wil ik me inzetten voor een betere vitaliteit en meer werkvermogen van individuen en organisaties.

Anderen over mij

Respectvol en praktisch
“Esther weet mij altijd op respectvolle wijze een stap vooruit te brengen, zo-wel in de ontwikkeling van ‘Allemaal Vitaal’ als in de uitvoering bij bedrijven en collega-professionals. Ze is betrokken, weet blinde vlekken feilloos op te sporen en heeft altijd oog voor de praktische toepasbaarheid.”

Sanja Zomer, Oase Vitaal Praktijk

Ook werken maken van vitaliteit in uw organisatie?


Neem contact op