Over Esther van den Hurk

Mijn drijvende kracht is mijn overtuiging dat medewerkers het belangrijkste kapitaal zijn van je bedrijf. Dit vraagt niet alleen om aandacht voor vakinhoudelijke ontwikkeling, maar ook voor persoonlijke groei. Ik gun het iedereen om kennis te maken met zijn vitalere versie en daar draag ik graag mijn steentje aan bij!

Mijn kerntalent is…

… vanuit oprechte betrokkenheid medewerkers in beweging krijgen richting een vitaler en leuker leven.

Ik geloof…

… in de kracht van groeiende zelfwaardering als sleutel naar een gelukkiger leven.

Ik ben op mijn best…

… als ik op basis van wederzijds vertrouwen zowel met bedrijven als coachees kan werken vanuit gelijkwaardigheid en gezamenlijkheid.

Klanten beschrijven mij als…

… integer, betrokken, deskundig, enthousiast, praktisch en betrouwbaar.

Ik houd van…

… koffie drinken in de voorjaarszon, salade met geitenkaas, de lach van mijn zoon en dochter, de kick als een coachee zelf verrast is door zijn veranderingen, Ehrwald, eten met vrienden, de verbroedering van het ‘Oranje’ gevoel en de ‘Wandel naar Handel’, familietradities, de kleuren tijdens zonsondergang, een dagje sauna met mijn man, een heerlijke boswandeling met de hond.

Mijn bio

Na mijn studie Facility Management start mijn werkzame leven met 11 jaar Randstad Uitzendbureau. Hier komt het samenbrengen van vraag & aanbod in mijn DNA en kan ik mijn klantgerichtheid, kwaliteitsbesef en professionaliteit in diverse functies verder uitbouwen.

Aansluitend vervul ik bij een onderwijsinstelling en bij een technisch bedrijf als HR-adviseur de rol van coach, bemiddelaar, intermediair, informatiepunt en regelaar. Altijd vanuit oprechte interesse in de medewerkers en zoekend naar een balans tussen organisatiebelang en persoonlijk belang van de werknemers.

Vanaf 2011 ben ik me door het volgen van diverse opleidingen gaan specialiseren op het gebied van vitaliteit, leefstijl en gedragsverandering. De wens om écht iets te kunnen betekenen in het vitaler maken van medewerkers en organisaties heb ik in 2013 vormgegeven door het starten van mijn eigen bedrijf: Vitaal Leven.

Als ondernemer kan ik nu mijn bevlogenheid combineren met mijn ervaring. Door mensen een tool te leren waarmee ze in staat zijn keuzes te maken die hun leven beter maken wil ik me inzetten voor een betere vitaliteit en meer werkvermogen van individuen en organisaties.

Anderen over mij

Respectvol en praktisch
“Esther weet mij altijd op een respectvolle wijze een stap vooruit te brengen, zowel in de ontwikkeling van mijn dienstverlening als in de uitvoering bij bedrijven en particulieren. Ze is betrokken, weet blinde vlekken feilloos op te sporen en heeft altijd oog voor de praktische toepasbaarheid.”

Referenties Vitaal LevenSanja Zomer, Oase Vitaal Praktijk

Ook werken maken van vitaliteit in jouw organisatie?


Neem contact op