Referenties Vitaal Leven

 

 

Annemarie van Loon

HR en Organisatieontwikkeling Lavans

Betrouwbaar en maatwerk
De samenwerking met Esther ervaren wij als zeer prettig. Zij is een betrouwbare partner en een professional op het gebied van vitaliteit. Wij doen zaken met Esther omdat zij goed met ons meedenkt, dit resulteert in maatwerk oplossingen en succesvolle workshops.

Christel Verbruggen

Staffunctionaris PZ Stichting Openbare Basisscholen Helmond

Persoonlijke groei
“Sinds een paar jaar mogen wij gebruik maken van de expertise van Esther op het gebied van duurzame inzetbaarheid en vitaliteit. Ze is een prettig en betrouwbaar persoon, waardoor er meteen een klik en verbinding is. Ze heeft al diverse werknemers individueel succesvol begeleid en persoonlijk laten groeien. Medewerkers beschouwen dit als een cadeautje en een toegevoegde waarde voor hun werk- en privéleven. Life changing!”

Trees van der Maas

Projectmedewerker

Woningbelang

Luistert en kennis van zaken
“Het is fijn samenwerken met Esther. Ze luistert goed en heeft kennis van zaken. Ze past haar programma aan op de wensen van de organisatie. De workshop F.I.T. is door alle medewerkers gevolgd en Esther heeft ons met deze workshop geleerd dat je met kleine stapjes kunt werken aan Gezonde medewerkers. Het was een leerzame, maar vooral ook een gezellige workshop.”

Anneloes, 44 jaar

Coachee

Snel op goede pad
Na een lange periode van ziek zijn (borstkanker) begon ik aan mijn herstel. Zowel lichamelijk als psychisch wilde het niet echt lukken. Esther had mij na enkele gesprekken op het goede pad! Zowel lichamelijk als ook op psychisch vlak ging ik hard vooruit. Mede door haar voel ik me nu weer een fitte sterke vrouw, die weer trots kan zijn op zichzelf!’

Vera, 31 jaar

Coachee

Meer genieten
“Ik zou deze begeleiding zeker aanbevelen. Esther is oordeelloos en geeft je vertrouwen. Een ‘vol Vat’ maakt je wereld zoveel groter. Je kunt meer genieten en sta meer in het leven. Dat gun ik iedereen!”

Margit Kusters

Leerkracht OBS Helmond

Life changing
“Esther is integer en stemt de begeleiding op jou als persoon af. Haar aanpak heeft me enorm veel opgeleverd, zowel privé als in mijn werk. Echt life changing! Ik heb concrete tools en handvatten gekregen waarmee ik mijn patronen heb kunnen doorbreken, minder stress ervaar en meer geluk!”

Teun Welten

Combinatiefunctionaris Jibb+

Rustig en luistert goed
“Esther is een rustige en fijne coach. Ze geeft je de ruimte om te vertellen, luistert goed en stelt de juiste vragen. Ik heb de begeleiding als zeer prettig ervaren! Esther geeft je vertrouwen en gaat gericht met je aan de slag, waardoor je echt resultaat kan boeken.”

Ingrid Oerlemans

Teammanager P&O Reef B.V.

Onbewust anders kiezen
“Het samenwerken met Esther betekent letterlijk en figuurlijk in beweging komen! Onbewust brengt Esther je aan het denken en ga je vitaler leven. Minder suiker, de auto wat verder weg zetten en de trap pakken in plaats van de lift.”

Dirk Verbakel
Coachee

Aanrader voor iedereen
“De begeleiding zoals ik die gekregen heb van Esther is mij prima bevallen. Op een rustige en professionele manier heb ik van haar de richting gekregen zoals ik die zelf wilde! Een echte aanrader voor iedereen!!”

Ook werken aan vitaliteit in uw organisatie?