ESTHER VAN DEN HURK

 

Esther van den Hurk

Gezondheid is veel meer dan de afwezigheid van ziekte. Als je gezond bent, werken al je lichamelijke systemen en je mentale processen optimaal met elkaar samen. Je voelt jezelf vitaal. Ik geloof dat je invloed kunt uitoefenen op deze vitaliteit door in kleine stapjes gezonde gewoontes aan te leren op het gebied van Food, Inspiration en Training.

 

Met Vitaal Leven wil ik zoveel mogelijk mensen inspireren tot het aanleren van deze gezondere gewoontes. Dit levert mijn opdrachtgevers meer vitaliteit op. Nu én in de toekomst.

 

 

Meer vitaliteit stelt je in staat alles uit het leven te halen wat erin zit. Vitaliteit maakt het ook mogelijk om het beste van jezelf aan anderen te geven. Aan je gezin, je werkgever, je klanten en de samenleving.

 

De relatie tussen de vitaliteit van het individu en de vitaliteit van een organisatie of onderneming intrigeert me. Als oud-HR professional in de zakelijke dienstverlening, het onderwijs en het bedrijfsleven, heb ik ervaren hoe belangrijk het is om vitale medewerkers te hebben. Maar ik heb ook gemerkt hoe moeilijk het is om medewerkers hierin op een passende manier te ondersteunen.

 

Mijn kennis op het gebied van Vitaliteit (erkende diploma’s als Vitaalcoach, Gewichtsconsulente, Life Coach en Functioneel Personal Trainer) en gedragsverandering (It’s My Life coach) in combinatie met mijn ervaring als HR adviseur, zorgen ervoor dat ik mij goed kan verplaatsen in de problematiek binnen organisaties. Met alle verantwoordelijken bouw ik - op een manier die bij de teams past - stap voor stap aan vitalere organisaties.

 

Mijn klanten omschrijven mij als integer, resultaatgericht, professioneel, betrokken, gedreven en enthousiast. Daar herken ik mezelf absoluut in als ik op basis van gezamenlijke verantwoordelijkheid kan bouwen aan een vitalere organisatie!

 

Bent u benieuwd naar wat ik voor uw organisatie kan betekenen? Bel of mail me.

 

Esther van den Hurk (1970)

Eigenaar Vitaal Leven |  Trainer | Adviseur | Vitaalcoach